Succesvolle nascholingsdag 2022

11 april 2022

Iets na 9.00 uur arriveerden de eerste bezoekers van de nascholingsdag in Congres & Theater Orpheus te Apeldoorn. Na twee jaar weer een live-event!  In zes rondes kon gekozen worden uit zes workshops. Tal van sprekers hebben hun medewerking verleend om over diverse onderwerpen de laatste stand van zaken te delen met aanwezigen. De thema’s varieerden erg; kunstmatige intelligentie, datalekken, boezemfibrilleren, DOAC’s en ga zo maar door. Voor iedereen was er wat en de reacties waren zeer positief.

Voor hen die niet naar Orpheus konden komen was het mogelijk via een rechtstreekse uitzending het programma van de grote zaal te volgen. Een groot aantal mensen heeft hier gebruik van gemaakt. Zoals altijd werd de dag afgesloten met een hapje en een drankje, ontbraken de bitterballen niet en zorgde muziek van ‘Duo Kleur’ voor een gezellige en ontspannen sfeer. 
We kijken als organisatie, met veel dank aan een ieder die hieraan heeft meegewerkt, terug op een zeer succesvolle editie van de FNT nascholingsdag!